divendres, 14 de març del 2008

Què és el Grup de Muntanya Sarrià?

El Grup Muntanya Sarrià és una entitat esportiva i cultural de Sarrià de Ter (Gironès)dedicada a les activitats de muntanya. A la web del grup hi podràs trobar notícies d'actualitat, ressenyes, veure fotografies de les últimes aventures, penjar les teves fotos, tenir a mà diferents portals interessants i conèixer el programa de sortides per estar a punt de marxa.

Activitats del GMS
La gent del grup realitzem diferents activitats esportives relacionades amb la muntanya al llarg de l'any. Aquestes activitats són obertes a tothom que tingui ganes de divertir-se, viure noves experiències i estar en contacte amb la natura.

  • Excursions: Durant tot l'any es realitzen sortides d'excursionisme de diferents nivells a la Garrotxa o als Pirineus, obertes a tothom de qualsevol edat.
  • Alpinisme: A l'estiu acostumem a fer les sortides "canyeres" als Pirineus o als Alps, crestes, travesses.. A l'hivern les sortides d'alpinisme hivernal als Pirineus poden ser tant o més dures... Cal conèixer el terreny i anar ben preparat.
  • Escalada: Montserrat, Pedraforca, Ports de Beseit, Sadernes.. anem fent cosetes...
  • Escalada en gel: Activitat exclusivament hivernal a la latitud en la que ens trobem. Cascades als Écrins per descobrir el que és el més del gel vertical...
  • Esquí de muntanya: Principalment a l'hivern quan la neu ho permet. Es tracta de pujar amb els esquís posats, amb ajuda d'unes pells de foca, i després gaudir de la baixada de les muntanyes nevades... Fantàstic!
També es fan sortides de descens de barrancs, BTT, sortides familiars, campaments, cursos, xerrades, passes de diapos, tallers amb mainada, expedicions i cada any l'aplec i el sopar, on ens reunim tots els socis!